top of page
  • Foto van schrijverSanne Swart

Eindelijk! Mijn nieuwe website!

Bijgewerkt op: 23 feb. 2018


Bijna twee jaar geleden borrelde er bij mij een idee. Het was tijd voor een nieuwe website, want de oude was niet meer van deze tijd. Door een vriendin werd ik gewezen op de skills van byMichiel en dat hij een mooie site kon maken, was snel duidelijk!


Maar, het was ook tijd voor een tweede kind, meer bruiloften, nieuwe camera's, cursusje hier en daar, nieuwe pc, software... Die website werd een ondergeschoven kindje en een soort van zware bevalling. Ik wilde natuurlijk de allerbeste foto's tonen, maar de keuze is zo reuze dat ook daar nog een paar maanden in is gaan zitten.


Nu is hij dan eindelijk daar! En wat ben ik trots!


Het is een prachtig overzicht geworden van wat ik kan, maak en vooral het allerliefst doe.

Vol met mooie momenten en dierbare herinneringen, maar ook hebben jullie nog nooit zoveel informatie over mijn werkwijze, prijzen en visie bij elkaar gehad.


Kijk en geniet mee met al die momenten waar ik zo van geniet en laat je inspireren voor wat voor jou nog dierbaar gaat zijn."Het is een prachtig overzicht geworden van wat ik kan, maak en vooral het allerliefst doe."

365 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page