top of page
  • Foto van schrijverSanne Swart

JACCO & CHARLOTTE, 21 juli 2017


Charlotte, het zusje van een goede vriendin. Al jaren kreeg ik plaatjes van trouwjurken toegestuurd. "Als hij me ooit vraagt, moet het zoiets worden, San!" En daar kwam op een avond de alles verlossende foto! Jacco was tijdens een wereldreis op z'n knieën gegaan en het huwelijk zou er nu echt komen.


Dat ik de foto's mocht maken, was snel besloten en dat het een bijzondere dag met veel bekende gezichten zou worden was duidelijk. Toen ze tijdens de voorbereidingen aangaven foto's te willen maken op een locatie die anders dan anders was, het liefst oud en roestig, maakte mijn creatieve hart een sprongetje.


Na even speuren vonden ze op een steenworp afstand van huis een prachtige sloopplaats. Tijdens de shoot konden Wilma Hoogendoorn, die ik had meegenomen als second shooter, en ik ons hart ophalen. Het was een prachtig boeket van kleuren! Het roestige oude ijzer, het hagelwit van de jurk en het gipskruid, het helderblauw van Jacco z'n pak en later het frisgroen van het natuurgebied waar we de reportage hebben afgerond.


Toen ik 's avonds thuis kwam, heb ik even gehuild. Van blijdschap.


Bekijk de uitgebreide reportage HIER.


"Als hij me ooit vraagt, moet het zoiets worden, San!"
353 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page